team

VKPAK Machinery ligger i Shanghai, den främsta staden i Kina, det kinesiska ekonomiska, finansiella, handels- och sjöfartscentret. Vi är inte bara stolta över hög kvalitet på vår maskin utan också vår utmärkta kundservice. För att tillhandahålla en enda effektiv inköpstjänst investerade VKPAK från tillverkare av märkningsmaskiner, delade också och delade flera fabriker från påfyllningsmaskin, täckmaskin och förpackningsmaskin. Våra forsknings- och utvecklingsingenjörer kan göra en professionell lösning för de skräddarsydda maskinerna enligt kundens olika krav inom alla typer av industrier som mat och dryck, kosmetika, kemikalier, bekämpningsmedel, information, kommunikation etc. Ge lämplig förpackningslösning för att möta dina behov är vår fördel och uppdrag.

Vi fokuserar på självhäftande etiketteringslösningar för alla typer och former av förpackningar. Om dina kravsmärkningsmaskiner för din produktionsprocess kan vi tillhandahålla enkel eller korrekt lösning som passar dina specifika applikationer.

Fabrikshow

Vi bryr oss om högkvalitativa högpresterande och avancerade användare som använder avkänning. Och vi delar gärna vår tekniska fördel med våra uppskattade kunder. I det långsiktiga samarbetet med välkända företag har vi lärt oss deras avancerade ledningserfarenhet och teknik och fått massor av förbättringar och innovation.

VKPAK baserad på trender och förståelse för automatiseringsutrustning, har varit tro på teknisk innovation, självutveckling strategi för självutveckling driven av efterfrågan på marknaden, efterfrågan på marknaden leder till långsiktig utveckling av företaget, har företaget varit en ledande teknik , överlägsen kvalitet, bra tekniska tjänster, som har ett gott rykte och får ett stort stöd av inhemska och utländska företag. 80% beställningar kommer till vanliga kunder och kundernas rekommendation.

Ditt stöd och din tillfredsställelse är vår ansträngnings vägledning och drivkraft. Vi visar dig alla fördelar, låt oss växa upp tillsammans. Vi är säkra på att vi kan arbeta långsiktigt och vänligt med dig. På grund av ditt förtroende och vår service och maskin.

Vårt lag