Hink märkningsmaskin

Många industrier är beroende av skopor för att lagra och transportera sina material och produkter. Oavsett vilken typ av verksamhet du driver är det viktigt att ditt skopmärkningssystem är pålitligt, snabbt och exakt.

Det bästa sättet att se till att dina produkter är korrekt märkta är med ett anpassningsbart system. VKPAK-maskiner är modulära i design och kan integreras med en mängd olika tillbehör för olika applikationer. VKPAK: s maskiner kan enkelt justeras till din exakta containerstorlek, håll den exakt på plats när en etikett sätts fast. Skopetiketten är ett snabbt system som rymmer en mängd olika etiketttyper, till exempel etiketter med omslag eller platta etiketter för rektangulära skopor.

Video:

Beroende på din nuvarande anläggning kan vårt Bucket-märkningssystem vara ett fristående system eller integreras i en större produktionslinje. VKPAKs tekniska kapacitet är stark och vi är stolta över förmågan att konstruera en automatiseringslösning som är utformad för dina produktionsbehov.

Huvudparameter (standardmodell)
Märkningsnoggrannhet± 1 mm
Märkningshastighet30-45 st / min
EtikettstorlekL: 20mm-285mm B: 20mm-135mm
ProduktstorlekDiameter: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
ViktCirka 185 kg
Kraft1000W

Märkningslösning för hink

Bucket-märkningsmaskinen är enkel att använda med etiketträknare. En förinställd batchkontroll, tangentbord och digital display som passar för en rad cylindriska märkningstillämpningar i stort format. Den har stegmotorer för snabb och exakt märkning och pneumatiskt styrd grind. En skoplyft med motoriserad drivenhet för optimal etikettplacering. Med ogenomskinlig detektering av etiketter som standard och lätt justerbar förutmatning och etikettpositionering med graderad skala.

En pålitlig lösning för inbyggd märkning av hink och hink. En unik torkad etikettapplikatorarm ingår i antingen en VKPAK-tryck- och appliceringsenhet eller etikettapplikator för exakt märkning av cylindriska behållare som hinkar och hinkar. Den remdrivna applikatorarmen följer hinkens eller trummans omkrets för att torka av på etiketten.

Det visade systemet innehåller en VKPAK-etikettapplikator i horisontellt läge för att applicera en förtryckt skopaetikett. Denna typ av märksystem för hink / hink kan applicera en större etikett, t.ex. en 6 ″ bred eller 8,5 ″ bred etikett för att säkerställa fullständig, läsbar information.

Pail-märkaren är branschens mest tekniskt avancerade Pail-märkningsmaskin. Den är speciellt utformad för att på ett effektivt och effektivt sätt applicera fram- eller fram- och baketiketter på stora industriella runda och fyrkantiga hinkar, hinkar, kannor och kar. VKPAKs unika tillvägagångssätt använder torkgrindar, luftmanipulation och servostyrda bältesystem för att garantera en konsekvent, rynkfri applikation. För att förpacka skopor, hinkar, badkar och kannor med handtag riktar en valfri orienteringsmodul handtagen mot etiketten för precision varje gång.

Märktyp och specifikationer

Kraftfull och mångsidig märkning för märkning av skopor, hinkar, kannor och kar på framsidan eller i flera paneler

Maskintyp: Märkningsmaskin för hink, hinketiketter, hinketiketter

Märkningsapplikationer: Främre märkning, märkning med flera paneler, fullständig etikettering

Behållartyper: Märker runda eller fyrkantiga plasthinkar, kannor, hinkar, badkar, metall och de flesta andra material

Byggd för att uppfylla dina önskade specifikationer

Om du behöver en enkel applikationslösning kommer vår skopaetikettapplikator med många premiumfunktioner som säkerställer snabb och effektiv etikettapplikation för att uppnå bästa arbetseffektivitet.

Unik design byggd för maximal effektivitet för märkning av hinkar

På VKPAK letar vi alltid efter lägen och metoder som hjälper din anläggning att optimera för maximal arbetsbelastningseffektivitet. Vår hinkmärkning är byggd med samma metod.

Fäst på etiketten är ett luftcylinderdrivet, kortslutet, tiltbart vakuumgaller (ca 15 ″ i längd), som innehåller flera stegmotordrivna o-ringar med variabel hastighet för att underlätta och bära matningen av långa , mjuka etiketter. Muffinsfläktar används för vakuumgenerering för att hålla etikettens torra sida mot O-ringarna för att ge rörelse.

En fast, torkad torkavtryckare fäst vid slutet av gallret på hinketiketten används för att komma i kontakt med produktens yta för att trycka på etiketten för första fästet; etiketten fäster som drar av gallret av den framåtgående produkten.

De motoriserade o-ringarna rör sig medan etiketterna tappas ut och stannar när etikettens framkant når filtservettens topp. Detta bestäms av en fotoelektrisk etikettsensor som detekterar stoppläget och är konsekvent (även med olika etikettlängder).

Tätt placerade parallella handtagsstyrskenor (för vertikalt läge) är monterade för att rensa toppen av varje produkt för att bibehålla in-line-orienteringen, så att produkterna inte roterar ur position när de reser till den nedhållna remstabilisatorenheten.

Alla dessa steg görs tillsammans för att säkerställa att din märkningsprocess för hink kontinuerligt maximerar kapaciteten och eliminerar stillestånd så mycket som möjligt.

Gjord hållbar med premiummaterial och komponenter

Som standard med alla etikettapplikatorer från VKPAK är vår hinkmärkning tillverkad med kraftigt anodiserat aluminium och komponenter i rostfritt stål. Styrskenor är inbyggda i transportören till spännetiketten för att säkerställa att produkten håller sig inom rätt parametrar för korrekt och konsekvent märkning.

Säkerställ maximal driftseffektivitet i din anläggning med VKPAKs Pail Labeler. Kontakta oss idag för att komma igång och begära en offert.