Kan märkningsmaskin

VKPAK-märkningsmaskiner

Att applicera etiketter för hand är en överkomlig och enkel metod men det är inte ett praktiskt sätt att applicera etiketter i stora mängder. Automatiserade märkningsmaskiner i ditt förpackningssystem möjliggör effektivare produktion och sparar mer tid samtidigt som produktionskostnaderna minskas.

VKPAK tillverkar olika märknings- och tryckmaskiner för att automatiskt skriva ut och säkra etiketter för ett stort antal behållartyper som burkar, flaskor eller burkar. Våra produkter använder hållbara komponenter och den senaste tekniken från populära märken för att säkerställa att du får exakta utskrifter på dina paket.

VKPAK: s märkningsmaskiner till salu hjälper till att bygga ett mer flexibelt förpackningssystem och långvariga utskrifter så att ditt varumärke sticker ut bland de andra produkterna i hyllorna. Låt din produktförpackning prata för dig, locka fler kunder och se din försäljning öka genom att välja VKPAKs förpackningslösningar.

Vår burkmärkning kan användas i burktyper

En aluminiumburk, ibland felaktigt kallad "burk", är en engångsbehållare för förpackningar tillverkade i huvudsak av aluminium. Det används ofta för mat och dryck som öl, bakade bönor och soppa men också för produkter som olja, kemikalier och andra vätskor.

En drinkburk (eller dryckburk) är en metallbehållare utformad för att rymma en fast portion vätska såsom kolsyrade läskedrycker, alkoholhaltiga drycker, fruktjuicer, te, örtteer, energidrycker etc.

En oljekanna (oljekanna eller oljekärl) är en burk som innehåller olja (vanligtvis motorolja) för smörjmaskiner. En oljekanna kan också användas för att fylla oljebaserade lyktor. Ett yrke, kallat en oljepanna, kan använda en oljekanna (bland annat verktyg) för att smörja maskiner.

En stålburk, burkburk, tenn, stålförpackning eller burk är en behållare för distribution eller lagring av varor, gjord av tunn metall. Många burkar kräver öppning genom att skära upp "änden"; andra har avtagbara lock. De kan lagra ett brett utbud av innehåll: mat, drycker, olja, kemikalier etc.

Den automatiska märkningsmaskinen som vårt företag tillverkar är designad för burk. Har funktioner för automatiskt stopp, räkning, energibesparing. Lämplig för flaskor, ölburkar och andra cylindriska behållare.

Vi har en ny burk märkningsmaskin! Detta ger oss mer flexibilitet när det gäller förpackning av specialöl. Med våra tryckta burkar var vi tvungna att beställa ett visst antal burkar åt gången, vilket begränsade mängden olika öl vi kunde packa (eftersom vi inte kan lagra en oändlighet av burkar!). Men den här nya maskinen tillåter oss att beställa tomma svarta burkar och etiketter i bulk! Så nu kan vi experimentera med att förpacka olika pubfavoriter för allmänheten! Burkarna kommer till oss svarta, vi fyller dem med dagens öl, täcker och syr dem och slår sedan etiketten på dem.

Vad är en märkningsmaskin för burkar?

En burkmärkning eller tryckmaskin kan också kallas följande beroende på vilken typ av arbete den utför och behållaren maskinen kan hantera:

  • Plåtburkmärkning / tryckmaskin eller plåtmärkning / tryckmaskin
  • Burkmärkning / tryckmaskin
  • Flaskmärkning maskin

De är maskiner som är utformade för att skriva ut och applicera etiketter på olika produkter, förpackningar eller behållare. De kan fästa vid många yttyper som aluminium, fibertrummor, plast, stål och glas.

Eftersom etiketter efterfrågas mycket i många situationer införlivas märknings- och tryckmaskiner i verksamheten hos många företag med höga produktförpackningsvolymer. Företag med lagringshanteringssystem för lager kräver också behov av särskild märkningsutrustning. Ett annat syfte med dessa maskiner är för märkning av efterlevnad eftersom de också är integrerade i tillverkningsprocesserna hos utrustningstillverkare.

Märknings- och tryckmaskiner sträcker sig från manuella enheter för enkel utmatning av etiketter till högproduktionsmaskiner som möjliggör helautomatiserade tryck- och applikationsprocesser. I själva verket är automatiska märkningsmaskiner bland de vanligaste typerna av märkare som säljs på marknaden eftersom de inte behöver en operatör för att fungera. När det gäller VKPAKs märknings- och tryckmaskiner har de alla automatiska operationer.

Huvudkomponenter i en burkmärkningsmaskin

# 1 Feeding Hopper
Matningstratten spelar en viktig roll i hela märkningsprocessen, eftersom den garanterar en exakt distribution av etiketten till behållarna. Den matar behållarna till märkningsstationen för märkning som sker kontinuerligt och systematiskt. Dessutom förhindrar det att behållarna går sönder och eliminerar behovet av manuell laddning av föremål som ska märkas.

# 2 Märkningsstation
Denna station består av märkplattan och märkhuvudet som du kan kontrollera för korrekt positionering för att anpassa sig till storleken på flaskan som märks.

# 3 Pekskärmens kontrollpanel
Kontrollpanelen möjliggör systematisk hantering av märkningsprocessen. Du kan justera eller ändra inställningarna för produktionsprocessen med detta. Dessutom varnar kontrollpanelen operatören om eventuella nödsituationer som kräver omedelbar uppmärksamhet.

# 4 Körmekanism
Denna mekanism har motorn, rullsystemet och transportören för att driva hela märkningsmaskinen och hjälper den att flytta komponenterna i enlighet därmed.

Hur kan märkningsmaskiner fungera

Alla märknings- och tryckmaskiner kan i princip fungera på samma sätt. Det inledande skedet av märkningsprocessen börjar med att produkterna matas till märkningsstationen via matningstratten. Vid märkningsstationen är kåpan eller behållarkroppen märkt när den kontinuerligt flyttas av transportören.

För de tryckkänsliga etiketterna appliceras den färdiggjorda etiketten och fäster på locket eller den cylindriska behållarkroppen medan den roterar. Å andra sidan skriver Optical Laser Printing Machine och Inject Printing Machine på behållarna med en laser eller bläck när de passerar genom etiketteringsstationen.

De märkta / tryckta behållarna fortsätter att röra sig genom transportören tills de når slutet av linjen. Maskinen utför märkningsprocessen för resten av behållarna såvida du inte stoppar den.

När du behöver en burkmärkningslösning, tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav