Kartongmärkningsmaskin

Korrugerad låda, kartongutskrift och märkningsmaskin

Korrugerad behållare levererar mångsidighet som en förpackningslösning för användning på frakt, lager, distribution och logistikmarknader. Det höga förhållandet mellan styrka och vikt gör det till ett idealiskt alternativ för dessa applikationer.

VKPAK erbjuder lösningar för märkning och utskrift på korrugerad låda som ger alternativ i teckenhöjd, utskriftsupplösning och streckkodskvalitet inklusive utskrift av lådmärkning och gäller höga streckkodsläsningshastigheter.

Funktioner

  • Används främst för märkning av kartonger eller kort i läkemedels-, dagliga kemikalier, kartong- och andra industrier.
  • Mycket användarvänlig och interaktiv pekskärmskontroll gör det enkelt och enkelt att använda. Produktionskapaciteten och antalet återstående etiketter kan visas i realtid. Erbjuder också rikt på hjälpfunktioner på skärmen och felalarm. Algoritmen för artificiell intelligens som används i kontrollprogrammet, justeringen av parametrar har minimerats vid byte av produkter.
  • Parameterposten kan sparas permanent. Du behöver inte återställa och anropa bara motsvarande parametergrupper när du byter produkter.
  • Valfri hot-stamping-kodare eller inkjet-kodare för datumkodning på etiketterna, on-line streckkodsläsare för att skanna streckkoder på etiketter och avvisa oläsliga produkter.

Kartongmärkning är en av de mest grundläggande automatiserade märkningstillämpningarna. De flesta applikationer för kartongmärkning är enkla. En märkningsenhet med en tampapplikator applicerar en tryckt eller förtryckt etikett på sidan av lådan. Alla VKPAKs etiketteringsenheter kan skriva ut och applicera eller applicera förtryckta etiketter på kartonger. Frågan är, HUR vill du märka kartongen? Behöver du en viss utskriftsmotor eller dataström? Vilken sida av kartongen vill du att etiketten ska appliceras på? Behöver du intilliggande märkning av kartong eller hörnplast? Vilken storlek är etiketten? Vad är din kapacitet? Alla dessa frågor bör övervägas när du väljer den bästa etiketten för din applikation.

VKPAK kan hjälpa dig med ditt val av kartongmärkning och integrering och installation i din produktionslinje. Eftersom VKPAK har det mest omfattande utbudet av utskrifts- och appliceringsenheter kan vi erbjuda skrivare med någon av de största etikettskrivarmotorerna. VKPAK-skrivare och applikatorer klarar de flesta etikettstorlekar. Vi har till och med enheter som kan applicera en ENORM etikett på 8,5 ″ x 17!! Beroende på din genomströmningshastighet erbjuder VKPAK olika kroppsstorlekar. Våra kompakta Mini-skrivare-applikatorer använder en 8 ″ OD-etikettrulle och är idealiska för applikationer med låg volym eller rymdbegränsade applikationer. Standardstorleken kan hantera upp till en 16 ″ OD-etikettrulle och är perfekt för applikationer med hög volym och långa kartonger.

Fördelar:

1) Kontrollsystem: Använd SIEMENS PLC-styrsystem med hög stabil drift och extremt låg felfrekvens.

2) Operativsystem: SIEMENS 7-tums pekskärm, direkt visuellt gränssnitt enkel användning, också rik på hjälpfunktion och felfunktionsfunktion.

3) Kontrollsystem: Använd tyska LEUZE-kontrollsensor, automatisk kontrolletikettstation, stabil och bekväm har inte mycket högre krav på arbetare

4) Skicka etikettsystem: Tyska Avery-märkningsmotorkontrollsystemet, stabilt med hög hastighet.

5) Larmfunktion: Såsom etikettutsläpp, etikett trasig eller annat funktionsfel under maskinens arbete kommer allt att larmas och sluta fungera.

6) Maskinsmaterial: Maskin och reservdelar använder alla material S304 rostfritt stål och anodiserad senior aluminiumlegering, med hög korrosionsbeständighet och aldrig rost.

7) Lågspänningskrets använder alla det tyska Schneider-märket.

När du behöver kartongmärkningslösning tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav