Låda märkning maskin

Automatiserat etiketteringssystem för korrugerade lådor, fodral och kartongförpackningar

Rekommenderas bäst med VKPAK-märkningsmaskinen.

Oavsett om du märker lådor för konsumtionsvaror, kartonger för livsmedel eller förpackningar för någon annan typ av produkt, så är ditt märkningssystem viktigt. När du tillverkar eller distribuerar produkter är effektivitet och precision avgörande för din framgång. Slarviga eller långsamma system kan helt spåra din produktion och vinst. Det är därför det är så viktigt att välja en pålitlig applikator för boxetiketter för ditt företag.

Märkning av kommersiella lådor

Det finns oändliga val för kommersiell frakt och förpackning, och alla kräver exakt lådmärkning. Du kan använda vikbara kartonger för matförpackningar som spannmålslådor eller pizzabrickor. Dessa typer av lådor ser bäst ut med ljusklara etiketter, applicerade med precision på varje låda. Våra automatiska märkningsmaskiner säkerställer att varje paket är identiskt och klart för konsumenten.

Ett annat populärt val är wellpapplådor, även kallad wellpapp, fiberboard eller kombinerad kartong. Dessa lådor är perfekta för frakt. Distributörer använder dem ofta för större konsumentvaror som elektronik. I dessa fall är en anpassningsbar och kraftfull boxetikett absolut nödvändig.

Typer av märkningsmaskiner

Etikett för hörnplast
Hörnpaketetiketten applicerar en etikett över två intilliggande paneler i en låda. Denna etikett är vanligtvis en streckkod med produktinformation.
Etikett med 1 panel
1-sidetiketten är processen att applicera en etikett på toppen, sidan eller botten av en låda. Denna etikett är vanligtvis en streckkod med produktinformation.
Etikett med två paneler
Etiketten med två sidor är processen att applicera två separata etiketter på två sidor av en låda. Denna etikett är vanligtvis en streckkod med produktinformation.

Genom att hålla i minnet spåren av avancerad marknadsutveckling är vi engagerade i att erbjuda ett exklusivt utbud av Box Labelling Machine. Den erbjudna märkningsmaskinen tillverkas med överlägsna kvalitetskomponenter och den senaste tekniken under ledning av våra skickliga proffs. Vår försedda märkningsmaskin kontrolleras mot olika kvalitetsåtgärder för att säkerställa dess kvalitet. Bortsett från detta kan våra kunder utnyttja denna märkningsmaskin från oss till fickvänliga priser.

Applikationer

Applikationer som används i:

Mat och dryck
Läkemedel
Kosmetika
Produkter för personlig vård
Lantbruk
Bekämpningsmedel
FMCG
Hälsovård, etc.

Applikationer som används för:

Klistermärkeetiketter
Hologrametiketter
Prisetiketter
Självhäftande etiketter
Produktinformation etiketter

Extra applikationer tillgängliga som under:

Inga flaskstopp.
Inget klistermärke Maskinstopp.
Maskin med kapsling.
Ansökan om etikettverifiering.
Kamerasystem.
Streckkodsläsare.
Anpassad applikation.
Streckkod / datalagringsapplikation.

När du behöver en lösning för boxmärkning tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav