Oval flaskmärkningsmaskin

VKPAK Oval Label Applicators är mest mångsidiga för att möta kraven från moderna förpackningar som kräver hög effektivitet, noggrannhet och tillförlitlighet, samtidigt som de bibehåller en låg budgetkostnad. Våra ovala märkningsapplikatorer för självhäftande etiketter kan applicera enkla, fram och bak eller linda etiketter på platta, ovala, fyrkantiga, runda flaskor eller behållare. Vår modul garanterar maximal stabilitet och rak position för ovala flaskor. Denna modul säkerställer den perfekta inriktningen av flaskor på transportören för exakt märkningstillämpning som passar nästan alla typer av flaskor.

Märkningen med högpresterande maskiner är speciellt utformad för ovala mjuka plastflaskor för att undvika otillräcklig märkning av kant eller lägre noggrannhetsmärkning för oregelbundna flaskor.

Ovala flaskor är perfekta för en mängd olika användningsområden och industrier inklusive, men inte begränsat till:

  • Bioteknik
  • Kontraktsfyllare
  • Miljö
  • Mat & smakämnen
  • Sjukvård
  • Hem
  • Hushållskemikalier
  • Vaktmästare / sanitet
  • Personlig vård
  • Farmaceutisk

VKPAK konfigurerad för platta och ovala produkter har utmärkt noggrannhet och enkel inställning. Om du har platta eller ovala produkter som behöver en, två eller till och med tre etiketter, har VKPAK tanke på design för att göra jobbet enkelt att installera om och om igen. Bilden nedan antyder vårt tänkande - som är att utforma för den verkliga världen, inte orealistiskt hopp om att borsten på en fast torkborste kommer att applicera ett jämnt tryck på en krökt yta (i det här fallet kan kurvan på produktens yta följas med vårt fjäderbelastade borstfäste). Att vara en VKPAK-maskin möjliggör alternativet att lägga till moduler vid beställningstidpunkten eller efter marknaden en oval och rund produkt med mycket snabb produktbyte.

Var inte rädd av våra konkurrenters offert för utrustning som ser ut som vår - vilket sannolikt inte kommer att matcha vår prestation - alla våra kunder är mycket glada över det värde vår utrustning representerar.

Funktioner

Snabba omställningar - Det krävs inga verktyg för produktbyte. Stora handhjul möjliggör nästan enkla justeringar utan behov av motorhjälp (Motorhjälp tillför kostnad / komplexitet och något annat att service). Vi har valt att hålla det enkelt med positionsinställningar som väljer lite dyrare etsade linjaler och skalor över “digitala indikatorer” som med tiden kan misslyckas (återigen en annan sak att betjäna). Inställningstiden mellan jobb är enkel och snabb.

Repeterbarhet - Alla elektroniska inställningar / parametrar för ditt produktionsjobb kan sparas på pekskärmen vilket möjliggör exakt repeterbarhet mellan körningar.

Flexibilitet - VKPAK är utformad i ett modulformat som möjliggör flera konfigurationer som passar ditt utbud av jobb. Både mekanik och elektronik är modulära vilket möjliggör snabb tillägg och borttagning av mekanik OCH ELEKTRONIK.

Färgpekskärmen - har lätt att använda och lätt att förstå. Det finns också maskinstatusinformation och felsökningsmenyer.

När du behöver en oval flaskmärkningslösning, tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav