Burk märkningsmaskin

En burk är en behållare som vanligtvis är gjord av glas, lera eller plast med en kapacitet som sträcker sig från en bråkdel av en liter till många liter.

På VKPAK tillhandahåller vi miljövänliga, automatiska märkningsmaskiner som gör etikettapplikationer för ditt kommersiella företag enkelt och prisvärt. Våra etikettapplikatorer är idealiska för etiketter för murarburkar och ger snabb, rak och korrekt etikettapplikation för allt som finns i en burk

Automatiserade märkningsmaskiner för glas- och plastburkar

Rekommenderas bäst med VKPAKs flaskmärkningssystem

När du förpackar din produkt i en burk kan det verka enkelt. Men det finns otaliga faktorer och val mellan tillverkningens början och den slutliga produkt som din kund väljer från hyllan. Ett av de mest påverkande elementen på din burkade produkt är dess etikett. Oavsett om du använder glas- eller plastburkar, skärs i storlek eller rullar med etiketter - allt som betyder är intrycket du gör på kunden.

Det är därför det är så viktigt att ha en pålitlig burkmärkning för din produktionsprocess. Om du letar efter en märkare som anpassar sig efter dina behov, överskrider sanitetsnormerna och applicerar etiketter exakt varje gång, har du kommit till rätt ställe.

Märkning av kommersiella burkar

Du har många alternativ när det gäller märkning av dina kommersiella burkar, särskilt för livsmedelsprodukter. de två huvudtyperna av burketiketter är skurna-t0-storlek, som kommer i ett kontinuerligt ark och kan klippas till vilken bredd du behöver. De flesta tillverkare väljer en rulle etiketter som är förskurna. Detta sparar i tid och skapar ett mer enhetligt utseende. Inom dessa två alternativ finns det otaliga sorter av etiketter. Du kan använda stansade etiketter för enkla projekt eller metalliska etiketter för att sticka ut på hyllan. Etiketter kan vara vattentäta eller vinyl för ökad kvalitet. Oavsett vilken typ av etikett du applicerar på dina burkar, se till att använda en etiketteringsmaskin som är anpassningsbar, snabb och exakt.

Välja rätt etikett

Det finns många faktorer att tänka på när man investerar i en märkningsmaskin av industriell kvalitet. Processen behöver dock inte vara komplicerad. Om du vet vad du behöver kontakta vårt vänliga team för att få en offert. Vi erbjuder ett brett utbud av maskiner och vi uppfyller gärna dina specifika behov. Om du fortfarande räknar ut vilken märkningslösning som passar ditt företag, hjälper vi gärna. Kontakta oss idag för att lära dig mer!

När du behöver en burkmärkningslösning tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav