Påse-märkningsmaskin

VKPAK kan påsmärkning. Vi har utformat flera olika märkningssystem för påsar. För fyllda påsar kan VKPAK lägga en etikettskrivare-applikator eller etikettapplikator på din produktionslinje för att märka påsar efter fyllning, men innan palletering. Information som datum- och partikoder, streckkoder och innehåll skrivs ut och / eller appliceras automatiskt på påsen på befintlig transportör. Detta kan åstadkommas med vilken VKPAK-märkning som helst. Den specifika modellen och storleken på etiketten beror på etikettstorlek, utskriftsmotorinställning och genomströmningshastighet.

För ofylld påsemärkning har VKPAK utformat ett påsematnings- och märkningssystem. Detta system utnyttjar ett robotvakuumsystem för att presentera den tomma påsen för märkningsenheten. När påsen presenteras skriver etiketten ut och / eller applicerar informationsetiketten på den tomma påsen. Den skickas sedan till en uppsamlingsbehållare för att vänta på påfyllningsprocessen.

Antingen påsemärkningssystem kan integreras med aktuella databas- / orderbehandlingssystem eller ställas in som en stand-up-operation.

Vi känner oss stolta över att presentera oss som en av de översta tillverkarna och exportörerna av en utmärkt påsmärkningsmaskin. Det används ofta i förpackningslinjer inom olika branscher. Den här maskinen är integrerad med en avancerad teknik som säkerställer applikation på en eller två sidor och används ofta för att applicera etiketter på tomma färdiga påsar. Denna påsmärkningsmaskin är tillgänglig för kunder i olika specifikationer och konfigurationer och testas strikt på olika standardkvalitetsparametrar.

Typer påsemärkningsmaskin

Återförslut etiketten
En återförslutningsetikett placeras på baksidan av påsen. Detta används för att försluta påsen igen efter att den har öppnats. Etiketten för återförslutning påser hjälper till att bevara produkten under en längre tid.
Främre etikett
En främre etikett appliceras på påsens framsida. Detta kan användas utöver de primära förpackningarna för att göra varumärket medveten. Ett exempel kan vara en prissänkningsetikett.
Tillbaka etikett
En baketikett appliceras på baksidan av påsen. Detta kan inkludera ytterligare information som överstiger det angivna området på produkten. Denna påsetikett kan också ge produkterna näringsinformation.

Den automatiska märkaren VKPAK är mångsidig och möjliggör applikation på en eller två sidor på tomma färdiga påsar eller påsar. Den är idealisk för produktionsmiljöer som behöver tillgodose ett brett utbud av produkter i små batchkörningar.

Skräddarsydd påsetiketter märker toppen och botten av påsar som introduceras i staplar och transporteras till en arkstapel. Produktexempel inkluderar men är inte begränsade till: Kaffe, THC, Marijuana, Marijuana-relaterade produkter, Kryddor.

När du behöver en påsemärkningslösning tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav