Märkningsmaskin för produkter

Märkning direkt till produkten

Oavsett om du märker direkt till böcker, uppvärmningsventiler, stålspolar eller ostblock, det finns en VKPAK-lösning för märkning av din produkt.

VKPAK har designat många direkta produktmärkningssystem. Dessa system inkluderar antingen en VKPAK-etikettutskrift och applicera etiketter eller etikettapplikator, beroende på applikation. De kan också inkludera kringutrustning som vågar, anpassad montering, materialhantering, skannrar, verifierare, höljen eller integrerade pekskärmsdatorer. Märkningsapplikationsmetoder för direkt produktmärkning inkluderar tamp, tamp-blow, blow-on eller wipe on.

VKPAKs rykte om systemintegration är en fördel i produktmärkningstillämpningar. Många applikationer kräver någon form av integration, oavsett om det är programintegration, materialhantering eller båda. VKPAK är experter på att designa produktmärkningssystem för att möta varje kunds specifika krav.

Som en del av VKPAKs kompletta förpackningslösningar kan automatiska märkningsmaskiner användas med en mängd olika förpackningsmaskiner eller som en fristående enhet. Norland International erbjuder ett brett utbud av etiketter som är lämpliga för inline- eller bordsapplikationer och tryckkänsliga, krymphylsor eller rullmatade etiketteringslösningar. Dessa märkningslösningar är mångsidiga och uppfyller kraven i nästan alla branscher inklusive vatten och drycker, kosmetika, mat, hushållsartiklar och mer. Kontakta ditt team på VKPAK för att bestämma en märkningsmaskin som bäst passar dina behov.

Märkningslösningarna som erbjuds på VKPAK omfattar etikettskrivare med hög hastighet. Detta breda utbud av märkningslösningar erbjuds för att tillgodose en mängd olika produktidentifieringsbehov. Märkningslösningarna inkluderar etikettskrivare, etikettapplikatorer och etikettskrivare. Kontakta en representant för märkningslösningar för eventuella frågor eller frågor.

När du behöver produktmärkningslösning tillhandahåller VKPAK följande produkter för att uppfylla dina krav