Automatiserade anpassade koniska flaskor spetsiga behållare roterande märkningsmaskin

Rotary Sticker Labelling Machine är användningsområden för märkning av fyllda och förseglade koniska flaskor. Denna roterande märkningsmaskin är kompakt modell använder mycket mindre utrymme på grund av sin roterande struktur. Automatiska oregelbundna flaskor Märkningsmaskin märker olika formade flaskor med maximal hastighet på 120 ampuller per minut. Maskinen överensstämmer med nuvarande goda tillverkningsstandarder.

Processdrift på anpassade roterande märkningsmaskiner för märkning av koniska spetsiga flaskor

Automatiserade anpassade koniska flaskor spetsiga behållare Rotationsmärkning Maskindetaljer

Behållarna som tas emot från matningsmask till stjärnhjul är exakt åtskilda och når vid etikettlindningen runt samma avstånd. När du går in på märkningsstället startar behållarsensorn med servomotorn och trycker på remmen och trycker på etiketten jämnt mellan dynan och remmen. Fotocell för etikettsensor upptäcker utrymmet mellan två etiketter och håll dem tills nästa behållare kommer. Under tiden för denna operation tryckavtryck för bifogade tryck.

Grundparameter för anpassad märkningsmaskin med mögel för att hålla spetsiga behållare:

Automatiserade anpassade koniska flaskor spetsiga behållare Rotationsmärkning Maskindetaljer

automatisk roterande märkningsmaskin för koniska flaskor
Märkningskapacitet (st / min): 40-150 st / min
Märkningsnoggrannhet (mm): ± 1,0 mm
Etikettstorlek: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Materialstorlek: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Rulla inuti (mm): Φ76mm
Rullens ytterdiameter (mm): 50350mm
Maskinstorlek (mm): (L) 2000 * (B) 850 * (H) 1450 (mm)
Strömförsörjning: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Prover för anpassad roterande märkningsmaskin med behållarformar

Prover för anpassad roterande märkningsmaskin med behållarformarProver för anpassad roterande märkningsmaskin med behållarformar

Maskintillverkningsanläggning

Maskintillverkningsanläggning

Garanti: för hela maskinen kräver det ett år för garanti. (Undantaget från garantin är problem på grund av olyckor, felaktig användning, felaktig användning, lagringsskador, försummelse eller modifiering av utrustningen eller dess komponenter.

Installation: efter att maskinen anlänt till din fabrik, om du behöver, kommer vår tekniker att åka till din plats för att installera och testa maskinen och också träna din arbetstagare att använda maskinen (Tågtiden beror på din arbetare). mat, hotell, reseavgiften i ditt land) ska finnas på ditt konto och du behöver betalt för tekniker 100 USD per dag. Du kan också gå till vår fabrik för att träna.

Efter tjänst: Om du får problemet med maskinen, kommer vår tekniker att åka till dig för att fixa maskinen så snart som möjligt. Kostnaden ska finnas i ditt konto.